Tworzenie rozwiązań bench w oparciu o kolumny podnoszące ze zintegrowanym sterownikiem (IC)

W związku z tym, że systemy bench są obecnie najszybciej zdobywającym popularność obszarem zastosowań biurowych, w LINAK nadal oferujemy rozwiązania, które podnoszą elastyczność w zakresie projektowania i produkcji. Nowy uchwyt do konstrukcji typu bench LINAK® oferowany jest jako opcjonalne wyposażenie standardowe, dostępne wraz z dwiema kolumnami podnoszącymi ze zintegrowanym sterownikiem (IC) DL o przekroju prostokątnym i kwadratowym.

Product News:  12 czerwca 2018

Skrót IC oznacza serię podstawowych kolumn podnoszących LINAK® ze zintegrowanym sterownikiem. Odznaczają się one prostą konserwacją, obsługą i instalacją w najtańszych biurkach. Teraz dostępne są do zamówienia kolumny podnoszące o przekroju prostokątnym DL5IC i DL6IC a także kolumny podnoszące o przekroju kwadratowym DL19IC z fabrycznie zamontowanym uchwytem do konstrukcji typu bench.

Standardowy uchwyt z myślą o swobodzie projektowania biurek typu bench
Uchwyt ułatwia integrację systemu z różnymi rozwiązaniami stosowanymi w benchach i można do niego zamocować własną szynę łączącą. Ciągi nawiertów montażowych zapewniają pełną swobodę projektowania biurek z wykorzystaniem znanych kolumn podnoszących LINAK.

Prosta konfiguracja z myślą o najtańszych biurkach
System DL IC obejmuje dwie kolumny podnoszące: kolumnę podstawową z wbudowanym sterownikiem (kolumna nadrzędna) i kolumnę pomocniczą (kolumna podrzędna). Aby uruchomić system, wystarczy połączyć ze sobą dwie kolumny podnoszące, wybrać panel biurkowy i podłączyć zasilacz impulsowy (Switch Mode Power Supply, SMPS).

Odkryj ofertę produktową LINAK
Dzięki ponad trzydziestoletniemu doświadczeniu w obszarze technologii siłowników liniowych w LINAK wyznaczamy standardy dla biurek do pracy stojąco-siedzącej oraz możemy poszczycić się najszerszą ofertą produktową dla rynku mebli biurowych.
Zachęcamy do zapozania się z ofertą produktową LINAK® segmentu DESKLINE®, aby uzyskać przegląd wysokiej jakości rozwiązań dla stołów biurowych.

Za kulisami powstania systemów bench   Za kulisami powstania systemów bench
Trwa ciągła walka o optymalne wykorzystanie ograniczonej powierzchni biurowej w firmach. Oferując unikalny system bench, możesz wprowadzić do swoich biurek element elastyczności i wesprzeć klienta w urządzaniu biura. Więcej informacji na temat systemów tworzonych z wykorzystaniem uchwytów do konstrukcji typu bench można znaleźć w sekcji Technologie & Trendy

Updated: 12 czerwca 2018 12:17