Pakiet Software Development Kit umożliwia stworzenie własnej, szytej na miarę aplikacji do obsługi łóżka

Nowy pakiet LINAK Software Development Kit (SDK) ma na celu ułatwienie projektowania własnej aplikacji do obsługi łóżka wypoczynkowego.

Product News:  10 maja 2018
Firma LINAK udostępniła klientom pakiet Software Development Kit (SDK), który umożliwia na przykład producentom łóżek wypoczynkowych zaprojektowanie aplikacji współpracującej z produktami LINAK. Pakiet SDK został opracowany i przetestowany pod kątem zapewnienia klientom dostępu do niezmiennie najwyższych standardów jakości LINAK w obszarze funkcji cyfrowych.

Aby skontaktować się z lokalnym oddziałem LINAK, kliknij tutaj.

Do tej pory możliwa była personalizacja aplikacji LINAK Bed Control na smartfony. Teraz producenci mogą pójść jeszcze dalej! Pakiet SDK umożliwia stworzenie własnej aplikacji, dodanie lub modyfikację funkcji aplikacji Bed Control, wprowadzenie własnego układu oraz wiele innych działań. Wszystko, czego potrzebujesz to: dobry pomysł oraz programista aplikacji, LINAK dostarczy resztę.

Szyte na miarę aplikacje do obsługi łóżek
Korzystanie z aplikacji na smartfony stało się częścią codziennego życia wielu osób na całym świecie.
W LINAK możemy poszczycić się wieloletnim doświadczeniem w tworzeniu aplikacji i wykorzystaniu bezprzewodowej technologii Bluetooth® w rozwiązaniach wykorzystywanych w łóżkach wypoczynkowych
z regulacją położenia.

Pakiet SDK oznacza pójście o krok dalej. Pomaga on rozpocząć tworzenie aplikacji oraz zapewnia najlepszą komunikację aplikacji z adapterem LINAK Bluetooth® lub siłownikami TWINDRIVE korzystającymi z technologii Bluetooth®. Mając do swojej dyspozycji pakiet LINAK SDK i programistę aplikacji, możesz zaoferować swoim klientom własne, szyte na miarę rozwiązanie.

W LINAK oferujemy środowisko tworzenia własnej wyjątkowej aplikacji
Software Development Kit LINAK to pakiet oprogramowania zawierający plik instalacyjny i bibliotekę poleceń na potrzeby komunikacji z systemami siłowników LINAK przeznaczonymi do łóżek wypoczynkowych. Pakiet dostarczany jest wraz z dokumentacją, która zapewni programiście aplikacji pomoc w przekuciu Twojego pomysłu w produkt. Dokumentacja obejmuje także instrukcję użytkownika oraz bibliotekę odwołań.

Ułatwiamy klientom wyróżnienie się na tle konkurencji, a sam pakiet Software Development Kit LINAK jest oczywiście kompatybilny z platformą zarówno Apple iOS, jak i Google Android.

Aby dowiedzieć się więcej na temat różnych produktów cyfrowych LINAK, w tym o pakiecie SDK, lub uzyskać naszą pomoc w realizacji Twojego pomysłu, skontaktuj się z z lokalnym oddziałem LINAK.

Updated: 10 maja 2018 08:12