Pakiet Software Development Kit do tworzenia aplikacji do obsługi biurek na urządzenia mobilne

Nowy pakiet LINAK Software Development Kit (SDK) ma na celu ułatwienie producentom biurek projektowania własnej aplikacji z unikalnymi funkcjami.

Product News:  30 kwietnia 2018

Firma LINAK udostępniła klientom pakiet Software Development Kit (SDK), który umożliwia na przykład producentowi biurek zaprojektowanie aplikacji współpracującej z produktami LINAK. Pakiet SDK został opracowany i przetestowany pod kątem zapewnienia klientom dostepu do niezmiennie najwyższych standardów jakości LINAK w obszarze funkcji cyfrowych.

Obecnie możliwa jest personalizacja aplikacji Desk Control™ na smartfony. Teraz producenci mogą pójść jeszcze dalej! Pakiet SDK umożliwia stworzenie własnej aplikacji, dodanie lub modyfikację funkcji aplikacji Desk Control™ oraz wiele innych działań. Wszystko, czego potrzebujesz, to dobry pomysł – w LINAK dostarczamy podstawę.

Dostarczaj szyte na miarę aplikacje do obsługi biurek
Korzystanie z aplikacji na smartfonach stało się częścią codziennego życia wielu osób na całym świecie.
W LINAK możemy poszczycić się wieloletnim doświadczeniem w tworzeniu aplikacji i wykorzystaniu bezprzewodowej technologii Bluetooth® dla rozwiązań stosowanych w biurkach.

Pakiet SDK oznacza pójście o krok dalej. Pomaga on rozpocząć tworzenie aplikacji oraz zapewnia najlepszą komunikację z różnymi adapterami i panelami biurkowymi LINAK korzystającymi z technologii Bluetooth®.

W oparciu o pakiet SDK LINAK, producenci mogą zaoferować swoim klientom własne, szyte na miarę rozwiązanie.
  Pakiet Software Development Kit umożliwia stworzenie własnej, szytej na miarę aplikacji do obsługi biurka.

W LINAK oferujemy środowisko tworzenia własnej wyjątkowej aplikacji

Software Development Kit LINAK to pakiet oprogramowania zawierający plik instalacyjny i bibliotekę poleceń na potrzeby komunikacji z produktami LINAK przeznaczonymi do biurek. Pakiet dostarczany jest wraz z dokumentacją, która obejmuje instrukcję użytkownika oraz bibliotekę odwołań.

Ułatwiamy klientom wyróżnienie się na tle konkurencji, a sam pakiet Software Development Kit LINAK jest oczywiście kompatybilny z platformą zarówno Apple iOS, jak i Google Android.

Odkrywaj rozwiązania cyfrowe LINAK do biurek
Niezależnie od tego, czy wybierzesz pakiet Software Development Kit do stworzenia własnej aplikacji, czy też sięgniesz po standardową lub spersonalizowaną aplikację LINAK Desk Control, dokonasz korzystnego dla siebie wyboru. Odtwórz film, aby poznać nasze trzy cyfrowe rozwiązania.

Cyfrowe rozwiązania LINAK do biurek

Aby dowiedzieć się więcej na temat różnych produktów cyfrowych LINAK, w tym o pakiecie SDK, lub uzyskać naszą pomoc w realizacji Twojego pomysłu, skontaktuj się z lokalnym oddziałem LINAK.

Updated: 30 kwietnia 2018 08:01