Skorzystaj ze schematu porównawczego, aby odnaleźć właściwe rozwiązanie na bazie siłownika TD4

Siłownik podwójny LINAK TD4 do łóżek wypoczynkowych dostępny jest w kilku wariantach wykonania. Skorzystaj ze schematu porównawczego, aby odnaleźć właściwą wersję pod kątem swojego zastosowania

Product News:  4 kwietnia 2018
Oferta produktowa LINAK w obszarze mebli wypoczynkowych jest stale rozszerzana, czemu towarzyszy wzrost zapotrzebowania na szybkie porównanie poszczególnych wersji produktów. Wraz z wprowadzeniem do sprzedaży modelu TD4+ w wersji TD4+ Standard i TD4+ Advanced potrzeba uzyskania szybkiego przeglądu właściwości użytkowych zyskała na znaczeniu.

Przegląd taki polega zasadniczo na udzieleniu w formie graficznej odpowiedzi na następujące pytania:
  • Na czym polega różnica między wariantem ‘Standard’ a ‘Advanced’?
  • Czy potrzebuję wersji TD4+, czy może wersja TD4 będzie wystarczająca?
Innymi słowy: poniższy schemat pomoże klientowi ustalić, która wersja siłownika TD4 zaspokoi jego potrzeby lub która skrzynka kontrolna zapewni mu dostęp do opcji, których potrzebuje.

Więcej schematów porównawczych
Planujemy wprowadzenie kolejnych schematów, które ułatwiają porównywanie właściwości naszych produktów. Koniec z kartkowaniem broszur w celu ustalenia różnicy między wersjami „Standard” i „Advanced” – w tym przypadku siłownika TD4.

Oto schemat porównawczy obejmujący wszystkie aktualne wersje siłownika podwójnego TD4. Mamy nadzieję, że okaże się on pomocny.

Schemat porównawczy siłownika TD4+

Aby uzyskać dostęp do schematu porównawczego danego produktu, przejdź do opisu tego produktu.

Updated: 4 kwietnia 2018 13:39