Spersonalizuj swoją aplikację Desk Control™

Obecnie możliwe jest spersonalizowanie aplikacji LINAK Desk Control™ z wykorzystaniem logo, kolorów i odsyłaczy, co pozwala na budowanie znajomości marki.

Product News:  22 marca 2018

W LINAK wprowadziliśmy możliwość spersonalizowania aplikacji Desk Control™ do biurek. Umożliwia to przekierowanie ruchu na stronę internetową producenta na potrzeby budowania znajomości marki. Dzięki nowym opcjom personalizacji możesz:

• wstawić swoje logo
  • wybrać kolor tła dopasowany do Twoich barw firmowych
  • dodawać odsyłacze zapewniające prosty dostęp do informacji na temat produktu oraz narzędzi wsparcia

Dzięki wykorzystaniu technologii bezprzewodowej Bluetooth® aplikacja Desk Control zmienia smartfona w panel obsługowy. Użytkownik może podnosić i opuszczać blat biurka, przechowywać do czterech ulubionych poziomów wysokości biurka, korzystać z funkcji przypominania o zmianie pozycji na stojącą lub siedzącą oraz aktywować funkcję automatycznego napędu (tylko pełne wersje).

Poprzez spersonalizowanie wyglądu aplikacji Desk Control™ producent lub jego klienci mogą skierować uwagę swoich klientów oraz użytkowników końcowych na wybrane marki – i jasno pokazać, kto zaprojektował biurko z regulacją wysokości.

Od czego zacząć?
Zaskoczy Cię łatwość, z jaką można spersonalizować aplikację Desk Control. Wystarczy kilka prostych kroków, aby Twoja marka była widoczna dla klientów.

Rozpocznij od skontaktowania się telefonicznie z lokalnym biurem LINAK, aby wyjaśnić, w jaki sposób ma wyglądać Twoja aplikacja.

Twoja spersonalizowana aplikacja jest zawsze aktualna
Wszelkie aktualizacje lub nowe funkcje standardowej aplikacji LINAK Desk Control zostaną udostępnione także dla Twojej spersonalizowanej wersji. Właściwie Twoim jedynym zadaniem jest umieszczenie aplikacji w sklepach AppStore i Google Play, co pozwala na budowanie znajomości marki i ułatwia klientom odnalezienie aplikacji.

Więcej aktualności wkrótce
W LINAK będziemy nadal wspierać i rozwijać aplikację Desk Control, więc warto śledzić nasz kanał informacyjny lub zasubskrybować i spersonalizować swój własny kanał na dole niniejszej strony.
Aby dowiedzieć się więcej na temat aplikacji Desk Control™, skorzystaj z odsyłaczy na tej stronie lub przeczytaj artykuł: ‘Ustaw wysokość biurka za pomocą aplikacji Desk Control na smartfona’.

Updated: 22 marca 2018 10:52