LINAK z planami dalszego rozwijania technologii w 2018 roku

W swoich produktach, systemach i usługach sięgamy w LINAK wciąż po nowe technologie, które stanowią doskonałą odpowiedź na przyszłe wyzwania w sektorze opieki medycznej.

Corporate News:  18 grudnia 2017
W nadchodzących latach należy spodziewać się dużych zmian w branży ochrony zdrowia. Związane one będą z wprowadzaniem takich technologii jak Big Data, IoT, inteligentnych urządzeń oraz zupełnie nowych systemów zapewniających utrzymanie wysokiej wydajności pracy. Dla firmy LINAK, będącej od ponad 30 lat pionierem nowych technologii, rok 2018 nie będzie pod żadnym względem wyjątkowy.

Zagadnieniami kluczowymi dla rozwiązań w zakresie regulacji będą:
  • Możliwość mycia
  • Moc
  • Obsługa IoT (Internetu Rzeczy)
Według magazynu Forbes na całym świecie obecnie trwa cyfrowa transformacja. W tym kontekście szeroki wybór produktów, systemów, funkcji i usług LINAK stanowi dla klientów, personelu medycznego i użytkowników szansę na wkroczenie w nową erę. W 2017 roku w czasie targów MEDICA w Dusseldorfie zaprezentowaliśmy wizję przyszłości regulacji w sektorze opieki medycznej. Obejrzyj poniższy film, aby dowiedzieć się więcej.

Medica 2017

IPX6 Washable DURA™ – wydłużenie cyklu życiowego rozwiązań
W 2017 roku w LINAK opracowaliśmy zupełnie nowy standard szczelności umożliwiającej mycie, tak aby pomóc szpitalom na całym świecie zwiększyć wydajność pracy personelu. Standard ten nosi nazwę IPX6 Washable DURA™ i umożliwia mycie najróżniejszych składników sprzętu. Produkty LINAK z oznaczeniem DURA są tworzone z myślą o najwyższej wytrzymałości i trwałości, co stanowi gwarancję wydłużenia cyklu życiowego rozwiązań, w których znajdują one zastosowanie. Więcej na temat standardu IPX6 Washable DURA™ można dowiedzieć się tutaj.

Updated: 18 grudnia 2017 10:50