Trzykanałowa skrzynka CBH Advanced ułatwia użytkowanie zaawansowanego systemu

Skrzynka kontrolna CBH Advanced LINAK z trzema kanałami to idealne akcesorium do łóżek wypoczynkowych wymagających zastosowania trzech pojedynczych siłowników w celu zapewnienia optymalnego komfortu.

Product News:  26 października 2017

Skrzynka kontrolna CBH Advanced z trzema kanałami to najlepsze akcesorium do zaawansowanych łózek wypoczynkowych wymagających wprowadzenia trzech opcji regulacji oraz kilku dodatkowych funkcji. Trzy dedykowane kanały dla pojedynczych siłowników to możliwość regulacji na przykład oparcia pleców, stóp
i głowy.

Skrzynka kontrolna CBH Advanced może obecnie obsługiwać 3 pojedyncze siłowniki

W porównaniu z pierwotną wersją obecna skrzynka CBH Advanced oferuje dodatkowy kanał do podłączania siłowników. Oznacza to, że do utworzenia systemu z trzema pojedynczymi siłownikami i zestawem wielu funkcji potrzeba teraz zaledwie kilku elementów.

Wprowadzenie w łóżku wypoczynkowym skrzynki kontrolnej CBH Advanced z trzema kanałami wraz z systemem siłowników to gwarancja uzyskania:

• Niedrogiego systemu złożonego z mniejszej liczby części

• Większej ilości miejsca pod łóżkiem

• Lepszej organizacji kabli

• Szybszego montażu

Cięcie kosztów – potrzebujesz tylko jednej skrzynki
Mniej elementów systemu to gwarancja niższych kosztów. Trzeci kanał dla siłowników eliminuje potrzebę zastosowania dwóch skrzynek kontrolnych w systemie. Oznacza to uproszczenie systemu przy jednoczesnym zachowaniu podstawowych funkcji skrzynki CBH Advanced takich jak pamięć i bezprzewodowa obsługa.

Zbudowany w ten sposób system jest tańszy i składa się z minimalnej liczby części, co ułatwia zarządzanie
i montaż.

Mniej uciążliwy i szybszy montaż
Nowa skrzynka kontrolna sprawia, że systemy z trzema siłownikami są wyjątkowo proste w montażu. Ograniczyliśmy po prostu liczbę części i przewodów do uwzględnienia podczas montażu. Dodatkową korzyścią jest uzyskanie optymalnej ilości wolnego miejsca pod łóżkiem.

Więcej informacji na temat obu opcji oferty skrzynek kontrolnych serii CBH, tj. CBH Basic i CBH Advanced znajdziesz na naszej stronie internetowej.

Updated: 27 października 2017 07:43