Nowa, bardziej funkcjonalna odsłona aplikacji LINAK Bed Control

Aplikacja LINAK Bed Control otrzymała bardziej współczesny wygląd i nową ikonę. Interfejs jest teraz jeszcze bardziej intuicyjny i przyjazny w obsłudze.

Corporate News:  14 lipca 2017

Nowa, bardzie funkcjonalna odsłona aplikacji LINAK Bed Control

Przyjazna obsługa była naszym priorytetem, gdy pracowaliśmy nad nową wersją Bed Control App - zarówno pod względem wyglądu, jak i funkcjonalności. W nowej odsłonie aplikacja jest bardziej przyjazna i czytelna oraz prostsza w obsłudze dzięki wyeksponowaniu poszczególnych funkcji. Aplikacja nie tylko automatycznie rozpoznaje produkt, z którym nawiązała połączenie ale także ułatwia zapisywanie i lokalizowanie pozycji pamięci. Jakby tego było mało, po włączeniu aplikacja wyświetla krótki przewodnik parowania produktu z telefonem.

Inteligentna aplikacja – potrzebujesz tylko jednej
Aplikacja Bed Control to rozwiązanie inteligentne, które automatycznie rozpoznaje produkt, z którym nawiązało połączenie. Ponadto interfejs aplikacji jest każdorazowo dopasowany do produktu. Weźmy na przykład pozycje pamięci: Po nawiązaniu połączenia
z siłownikiem TD4 Standard, aplikacja wyświetli standardową regulację oparcia pleców i nóg, natomiast w przypadku połączenia
z siłownikiem TD4 Advanced wyświetlone zostaną dodatkowo cztery pozycje pamięci.

To między innymi z tego powodu potrzebujemy teraz tylko jednej aplikacji. W przeszłości klient musiał sięgać po właściwą aplikację, wybierając między wersjami z obsługą lub bez obsługi pamięci. Teraz wystarczy jedna aplikacja.
Inteligentna aplikacja – potrzebujesz tylko jednej

Przewodnik
Nową funkcją jest wyświetlany podczas uruchamiania aplikacji przewodnik ukazujący sposób aktywacji trybu parowania produktu z telefonem. Wykonanie kilku zaprezentowanych na ekranie kroków pozwala na proste sparowanie telefonu i produktu oraz rozpoczęcie regulacji położenia elementów łóżka w takim zakresie,
w jakim pozwala na to produkt.

Jakie działania pozostają w mojej gestii?
Bez obaw. Następnym razem gdy klienci przeprowadzą aktualizację aplikacji Bed Control, uzyskają automatycznie jej najnowszą wersję. Poza przeprowadzeniem aktualizacji nie jest wymagane podjęcie żadnych dodatkowych działań.

Funkcje aplikacji Bed Control
  • Regulacja oparcia pleców i nóg
  • Napęd równoległy
  • 4 pozycje pamięci (o ile są obsługiwane przez produkt)
  • Włączanie/wyłączanie oświetlenia pod łóżkiem
  • 7 języków (angielski, duński, koreański, francuski, niemiecki, hiszpański, włoski)
  • Kompatybilność z adapterem Bluetooth® oraz siłownikiem TWINDRIVE™ TD4
Czy chcesz wypróbować aplikację Bed Control? Możesz ją pobrać na systemy iOS oraz Android.

Aplikacja Bed Control   Pobierz ze sklepu App Store  Pobierz na system Android

Updated: 14 lipca 2017 09:22