LINAK zaprasza do rzeczywistości wirtualnej na targach Interzum 2107 w Kolonii

Goście tegorocznych targów Interzum w Kolonii będą mieli okazję zapoznać się z nowymi produktami LINAK, w tym DL19, DPG i TD4. Jednak to nie wszystko. Dodatkową atrakcją będzie wirtualna podróż po zakładzie produkcyjnym firmy LINAK.

Corporate News:  15 maja 2017
LINAK zaprasza do rzeczywistości wirtualnej na targach Interzum 2107
Dla gości tegorocznych targów mebli i wzornictwa Interzum w Kolonii przewidziano niepowtarzalną atrakcję. Firma LINAK zabierze ich w wirtualną podróż, w trakcie której będą mogli zapoznać się z jednym z najbardziej zaawansowanych na świecie procesów produkcyjnych siłowników do mebli z regulacją wysokości.

Stoisko LINAK na targach Interzum 2017 nawiązuje swoim okrągłym kształtem do wyglądu duńskiej fabryki.

Klienci, którzy już z nami współpracowali, wiedzą, że zawsze stawiamy na podnoszenie poziomu jakości, obsługi i wyników. Wiele wysiłku wkładamy w dostosowanie naszych produktów do oczekiwań zarówno naszych klientów, jak i użytkowników końcowych. Chętnie wyjaśniamy, na czym to polega.

Tegoroczne targi Interzum w Kolonii będą doskonałą okazją do zdobycia takiej wiedzy. Oprócz nowych produktów, w tym kolumny podnoszącej DL19, panelu biurkowego DPG oraz siłownika TWINDRIVE TD4, zaprosimy Państwa na wirtualną podróż po zakładzie produkcyjnym... w Danii!

Zapraszamy do odwiedzenia stoiska E019 D018 w hali 7.1

Updated: 16 maja 2017 06:40